korte documentaire laten maken

Wil je een korte documentaire laten maken voor je bedrijf of (non-profit) organisatie? Een project de aandacht geven die het verdient? Of een vertrekkende directeur verrassen met een documentaire over hem of haar? Leuk. Ik denk super graag met je mee.

Een bedrijfsdocumentaire kan intern worden ingezet als voorlichtingsfilm of voor een bedrijfsfeest. Maar je kunt ook een documentaire laten maken om aan (potentiële) klanten te laten zien waar je als bedrijf mee bezig bent of waar je voor staat. Niet op een gelikte promo manier, maar vanuit authenticiteit en openheid. Waar hadden jullie het moeilijk en hoe overwonnen jullie dat?

Behalve op de inhoud kun je ook puur op het gevoel focussen dat de film bij de kijker oproept. Een voorbeeld hiervan is de poëtische documentaire die ik maakte over de Loenderveense molenaar en zijn molen: Wind & weather. Stichting het Utrechts Landschap heeft de film ingezet voor crowdfunding omdat de 4 fokwieken dringend aan restauratie toe waren. Met resultaat, want inmiddels zijn de fokwieken vernieuwd.

De film is genomineerd voor de Short Film Award van het Go Debut European Film Festival 2018.

BEKIJK MEER BEDRIJFSFILMS DIE IK MAAKTE