Hoi! Ik ben Femke Hoogendoorn. Fotograaf en filmmaker voor bedrijven en non-profit organisaties in Noord-Holland.

Als bevlogen beeldmaker en verhalenverteller leg ik jouw verhaal het liefst op een spontane en ongedwongen manier vast. Het draait tenslotte om het gevoel dat de beelden oproepen.

Ik fotografeer bedrijfsreportages en schiet zakelijke portretfoto’s op locatie in Noord-Holland. En ik maak bedrijfsfilms, promotiefilms, korte documentaires, video tutorials, trainingsvideo’s en wervingsvideo’s. Dit alles als zelfregisserende ‘one woman band’ met Jeannine Kooistra als topper van een editor.

Mijn achtergrond? Ooit vertrok ik vanuit Brabant richting Amsterdam om aan de UvA (Film- en Televisiewetenschappen) en de Fotoacademie te studeren. Inmiddels ben ik met mijn twee kinderen in Monnickendam neergestreken. Naast mijn werk als fotograaf en filmmaker ontwikkel ik filmplannen en doe research voor documentaires. Meer informatie hierover vind je op femkedus.nl

BEKIJK MIJN FOTOGRAFIE EN FILM WERK